gay melaka

@gay-melaka is a 33 year old Gay Male from Alor Gajah, Melaka, Malaysia. He is looking for Chat.

Introduction

kesunyian dan perlukan lelaki yang pandai main :) sesiapa yg ada skype, nanti kite boleh webcam same same :)
u all, i dah tak boleh nak mcg dengan sape sape pakai laman web ni, sape sape yg betul betul nak main dengan saya, call saya atau add saya dekat skype, yg takde skype tuh buatlah skype, heee harap maklum ye sayang sayangku semua, byebye :)

About

General details

Age 33
Sex Male
Sexuality Gay
Relationship
Ethnic Origins
Home Location Alor Gajah, Melaka, Malaysia

Appearance

Body Shape
Height
Eye Color
Hair Color
Tattoos
Piercings

Characteristics

Shy

Looking for

sesiapa pun saya sudi untuk hisap koneknye

Desired Activities

Chat

Requirements

Interested in Men
Aged between 19 - 31

Lifestyle

Lifestyle details

Lives
Faith
Has Children
Wants Children
Education
Occupation
Income Bracket
Political Interests
Drinks
Diet
Smokes
Drugs

General interests

Surfing the Web

Music interests

Disco

Sports interests

Jogging

3 Friends

aliff92

Penang

25

Alex

Petaling

35

kumar

Melaka

26